NH Hotel Brugge dat is …

Een prachtig hotel, onderdeel van de befaamde NH Hotels groep, in de binnenstad van het prachtige Brugge. Een sfeervol plekje dat 149 charmante kamers telt in een voormalig 17e eeuws kloostergebouw. Een hotel waar het gelijk wanneer heerlijk vertoeven is en de ideale uitvalsbasis om het Venetië van het Noorden te ontdekken.

Ze hebben nood aan een Harry, want …

Aangezien het monumentale gebouw een voormalige klooster is, met 149 kamers, meerdere meeting rooms, een restaurant en een bar, vallen er voortdurend klusjes uit te voeren. Johan Dejaeger, maintenance manager van het hotel, leidt dit in goede banen. Hij coördineert de klussen, zorgt dat de glorie behouden blijft, maar goed, technisch personeel vinden bleek moeilijk. Iets waar we bij Harry wel raad mee wisten.


Harry? Da’s Handig!

Bij NH Hotels Brugge lopen niet één, maar twee vaste Harry’s rond: Arsène en Jean-Pierre.

Beide zijn ze flexibel inzetbaar, hebben in de loop der jaren heel wat technische bagage opgedaan. Ze werken elk 2 vaste dagen in de week en voeren de opdrachten uit die Johan coördineert. Grotere werken zoals het renoveren van een kamer of meeting room? Die pakken ze samen aan. De twee Harry’s staan garant voor een voortdurende permanentie, een hele geruststelling voor Johan. Vakanties en ziektes vormen alvast geen zorg meer.

Johane Dejaeger – Maintenance Manager – NH Hotel Brugge

“Bekwame mensen die tot hun recht komen in de hotelsector. Doordat ze zelfstandig te werk gaan zijn ze een ideale oplossing voor onze interne klusjesdienst.”

Nood aan een Harry binnen je bedrijf?

Kan ook jouw hotel/onderneming een handige harry gebruiken? Geef ons een seintje en we selecteren het geknipte profiel voor jou. Flexibel, met een massa ervaring en klaar om mee het verschil te maken.