Battery Supplies dat is …

Dé specialist in start-, cyclische- en tractiebatterijen. Maar net zo goed kun je er terecht voor stationaire en solar batterijen, exemplaren voor e-bikes en tal van andere exemplaren. Zowat voor elke industrie worden er batterijen voorzien door Battery Supplies dat ondertussen: wereldwijd aanwezig is, meer dan 90 medewerkers telt en goed is voor een omzet van om en bij de 39 miljoen euro.

Ze hebben nood aan een Harry, want …

Bij Battery Supplies zijn ze dagelijks in de weer met gigantische batterijen voor de industrie, maar net zo goed met een piepklein exemplaar voor een afstandsbediening. Booming business momenteel? Batterijen voor elektrische fietsen, die ze ook onderhouden en vervangen. Dit kan via hun website ‘Battery Street’, waar klanten zelf hun wissels kunnen doorvoeren. Maar niet enkel online zijn ze actief, ook via groothandels en fietsenwinkels.
We hoeven je vast niet te vertellen dat het binnenbrengen van fietsbatterijen met pieken en dalen verloopt. De rush voor de zomer of net voor het wegbergen in de winter zijn traditionele piekmomenten. En dan is er Harry!

Harry, Da’s Handig!

De handige harry in kwestie? Frank! Deze 62-jarige alleskunner uit Wevelgem, was zijn hele carrière actief bij de NMBS als treinbestuurder. Als elektricien van opleiding herstelt hij al jaren zijn vrije uren elektronische apparaten, noem het gerust zijn passie.

Logisch dus dat zijn expertise een meerwaarde vormt voor Battery Supplies, waar hij flexibel
wordt ingezet. Meestal gaat hij één dag in de week voor hen aan de slag, maar in piekmomenten kan dit een heel stuk meer zijn. Zo zorgt onze Harry er mee voor dat jij en je stalen ros mobiel blijven!

Geert Vanhuffel – Hr manager – Battery Supplies
“Mature techniekers die flexibel inzetbaar zijn naargelang piekperiodes”

Nood aan een Harry binnen je bedrijf?

Kan ook jouw onderneming een handige harry gebruiken? Geef ons een seintje en we selecteren het geknipte profiel voor jou. Flexibel, met een massa ervaring en klaar om mee het verschil te maken.


Het verhaal van Harry

Hoi, ik ben Frank, de handige harry. Mijn passie? Knutselen met elektronische apparatuur. Ik vind het alvast geweldig dat ik dit na mijn carrière bij de NMBS nu ook geregeld bij
Battery Supplies aan de slag kan. Tijdens piekperiodes spring ik in, stel ik mijn elektrische kennis en ervaring ter beschikking en borstel ik het werk mee weg. Vakkundig, snel en op maat, althans dat hoop ik. Daar haal ik heel wat voldoening uit. Niet alleen beoefen ik mijn passie, ik verdien er nog geld mee ook. Ondertussen hebben batterijen geen geheimen meer voor me, ik leer op nog voortdurend bij.

Ik help de mensen van Battery Supplies ook écht verder. Reken maar dat ik daar voldoening uit haal. Elke keer opnieuw ben ik blij dat ik weer kan gaan werken. Eerlijk, ook voor jou is dit een onwaarschijnlijke opportuniteit.