Domein Polderwind dat is …

Een vakantiedomein, verbonden aan het Rode Kruis, waar ook mensen met beperkingen van een heerlijk, zorgeloze vakantie kunnen genieten. Tussen Brugge en Blankenberge vind je dit geweldige hotel op een recreatieterrein van maar liefst 24 ha. Tientallen vakantiegangers én mantelzorgers kunnen hier een weekje ontsnappen aan zorgen, stress en pijn.

Ze hebben nood aan een Harry, want …

Een geweldig viersterrenhotel volledig afgestemd op de noden van mensen met een beperking, daar valt altijd wel wat te klussen. Het elke keer opnieuw aanpassen van de kamer aan de noden van de nieuwe gast, daar is wel wat werk aan. Installaties op maat zoals tilliften plaatsen, om deze vervolgens weer af te breken, bijvoorbeeld. Bovendien zijn de boekingen onvoorspelbaar, waardoor er door de technici snel moet geschakeld worden.

Wilfried Vantyghem – Manager – Domein Polderwind
“Mensen met ervaring en de juiste motivatie die flexibel inzetbaar zijn”

Harry? Da’s Handig!

Niet één, maar twee handige harry’s staan in voor deze installaties bij Domein Polderwind. Luc en Alain, beide flexibele inzetbaar, staan op post. Ze werken via een vast schema, elk een dag in de week: Alain op dinsdag en Luc op donderdag. Is het een keertje extra druk? Dan springen ze bij. Beide hebben hun specifieke specialiteiten en die worden dan ook optimaal benut, maar sowieso kunnen ze ook allround hun mannetje staan.

Nood aan een Harry binnen je bedrijf?

Ook nood aan de skills en kwaliteiten van een handige harry? Contacteer ons, we hebben ongetwijfeld ook voor jouw organisatie of onderneming de geknipte harry. Stuk voor stuk technisch capabel en klaar om mee het verschil te maken.