D’M&S Communication dat is …

Een Brugse communicatiegroep met naam en faam. Zij zetten al
jaren merken in de markt met creativiteit, verhogen de prestaties en activeren merken bij de juist doelgroepen. Creativiteit, strategie en innovatie vloeien hier in elkaar over en zorgen voor aantrekkelijke en rendabele campagnes. Ook in Antwerpen, Brussel en Utrecht heeft deze groeiende groep ondertussen kantoren.

Ze hebben nood aan een Harry, want …

Als allround communicatiepartner staat D’M&S Communication klanten bij van A tot Z. Inhouse maken ze complete beursstands en hiervoor beschikken ze ook over een eigen schrijnwerkerij. Hier worden specifieke projecten voor klanten uitgevoerd, maar ook kleine klusjes zijn er quasi altijd. Een technische ploeg staat hier in voor de ontwikkeling en plaatsing, maar vaak is enige hulp toch welkom.

Harry? Da’s Handig!

Reddende engel Robert is hier de Harry van dienst. Elke vezel van zijn lijf ademt
handigheid uit en flexibeler maken ze medewerkers niet. Na een carrière van 40 jaar bij de marine is Robert op pensioen, maar rusten staat niet in zijn woordenboek. Trouwens Robert is niet enkel een uitstekende technieker, hij beschikt ook over een certificaat opleider brandbestrijding: een mooie extra troef.

Nood aan een Harry in je bedrijf?

Kan jouw onderneming ook een handige harry gebruiken als Robert? Wel, zo hebben we er nog wel een aantal. Contacteer ons via onderstaand formulier en we bekijken meteen welke topper voor jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.